Parcours

Meulenkamp Tweewielers Bambinoloop (500 m)

Deze zal plaatsvinden op het sportcomplex van de RKSV Bornerbroek. Er zal geen openbare weg worden gebruikt.
 

Bambinoloop Brookland Run

 
Praktijk Vermaas Kidsrun (2 km)

Bij de kidsrun lopen de kinderen vanuit het sportcomplex op de Maatkampsweg richting de dorpskern van Bornerbroek. Om hierna op de Hoonbrink rechtsaf te slaan en via de Moats en de Wolbert weer op de Maatkampsweg uit te komen. Vervolgens lopen de kinderen terug door het zandpad (Maatkampsweg ) richting het sportcomplex van RKSV Bornerbroek.
 

Kidsrun Brookland Run

 
Hoffmann-Group 5 km

Start bij het sportcomplex van RKSV Bornerbroek. Hier slaan we linksaf de Maatkampsweg op richting dorpskern Bornerbroek. Aangekomen bij de Mors slaan we linksaf en lopen we richting het wandelpad aan de achterzijde van deze woonwijk. Via de achterkant lopen we over het boerenerf van de familie Lohuis. Via hun oprijlaan steken we de Bornsestraat over richting het erf van de familie Bolscher. Hier pakken we de wandelroute van het Brookerpad op. Er wordt gelopen tot de Bolscherlanden waar de rechtsaf slaan en het Brookerpad vervolgen t/m de boerderij van de familie Arkink. Hier gaan we op de Stobbenhorst richting de Bornsestraat waar we oversteken om via het Krikkenven terug te lopen naar het sportcomplex van RKSV Bornerbroek. Hier is de finish van de 5 kilometer.
 

5 km Brookland Run

 
Bistro Le Primeur 10 km

De eerste 5 km van de 10 km is gelijk aan de 5km wedstrijd. Waar de 5km lopers afslaan richting sportcomplex slaan de 10km lopers rechtsaf op de Maatkampsweg. Achter het viaduct vervolgen we de route via het wandelpad langs de Doorbraak om via het erf en eigen weg van de familie Brok (of het Krikkenhaar) weer terug te komen op de Maatkampsweg (richting Tusveld). Na 200 meter gaan we vervolgens het fietspad op langs de Doorbraak en lopen tot en met het Tusveld om hier rechtsaf te slaan. Bij het kapelletje gaan we de onverharde Joostingsdijk in om bij de boerderij van Kenkhuis weer linksaf te slaan en de Bornsestraat over te steken en het fietspad te volgen richting Bornerbroek . Na 500 meter slaan we dan weer rechtsaf het Krikkenven in en vervolgen de 10km lopers hun weg richting de finish op het sportcomplex van de RKSV Bornerbroek aan de Maatkampsweg.
 

10 km Brookland Run