Parcours

Hoffmann Group 6 km en Bistro Le Primeur 6 km bedrijvenloop

We starten bij het sportcomplex van RKSV Bornerbroek. Hier slaan we rechtsaf de Maatkampsweg op. Na 50 meter duiken we voor de brug rechtsaf het Krikkenven in en direct weer linksaf via de Ossendijk richting de Bornsestraat. Deze steken we niet over, maar we lopen linksaf onder het viaduct door naar de weide van de fam. Kenkhuis richting de Joostingsdijk (het stuk onder het viaduct wordt in de hekken gezet, we houden links van de kolommen. Ook zal er een verkeersregelaar aanwezig zijn)
Op de Joostingsdijk aangekomen lopen we naar het Tusveld om deze over te steken en de Joostingsdijk te blijven volgen. Via het erf en de weide van de fam Schabbink lopen we naar de doorbraak, om hier via het fietspad weer het Tusveld over te streken en de weg te vervolging richting de Maatkampsweg. Hier blijven we links langs de weg lopen en gaan via het Krikkenhaar weer richting het pad van de doorbraak. Einde wandelpad komen we weer op de Maatkampsweg en lopen we terug naar de rksv Bornerbroek
 

6 km Brookland Run

 
Praktijk Vermaas 12 km

We starten bij het sportcomplex van RKSV Bornerbroek. Hier slaan we rechtsaf de Maatkampsweg op. Na 50 meter duiken we voor de brug rechtsaf het Krikkenven in en direct weer linksaf via de Ossendijk richting de Bornsestraat. Deze steken we niet over, maar lopen we linksaf onder het viaduct door naar de weide van Kenkhuis richting de Joostingsdijk (het stuk onder het viaduct wordt in de hekken gezet, we houden links van de kolommen aan. Ook zal er een verkeersregelaar aanwezig zijn)
Op de Joostingsdijk aangekomen lopen we naar het Tusveld om deze over te steken en de Joostingsdijk te blijven volgen. Via het erf en de weide van de fam Schabbink lopen we naar de doorbraak, om hier via het fietspad weer het Tusveld over te streken en de weg te vervolging richting de Maatkampsweg.de 12 km slaat nu links en direct rechts het wandelpad in van de doorbraak. Bij t Tusveld gaan we vervolgens rechts en links om weer het wandelpad te volgen. Uiteindelijk volgen we deze tot we tegenover restaurant de Liedenbaum uitkomen en daar het Nijreesbos in kunnen. Uiteindelijk verlaten we het bos weer via t Maatveld en komen we via de Maatkampsweg weer op de route van de 6 km uit.
 

12 km Brookland Run

 
Meulenkamp Tweewielers 1,5 km Kidsrun

We starten bij het sportcomplex van RKSV Bornerbroek. Hier slaan we links de Maatkampsweg op. Na 600 meter duiken we na t bruggetje op de Ossendijk rechtsaf de wei in richting de Doorbraak, daarna gaan de kinderen over het pondje en lopen ze achter Klein Staarman op het onverharde pad weer richting de Bolscherlanden. Via deze weg lopen ze via de Maatkampsweg weer terug naar het sportcomplex
 

Kids Brookland Run