Parcours

Meulenkamp Tweewielers 5 km

We starten bij het sportcomplex van RKSV Bornerbroek. Hier slaan we rechtsaf de Maatkampsweg op. Na 50 meter duiken we voor de brug rechtsaf het Krikkenven in richting de Bornsestraat. Deze steken we over om via de Stobbenhorst richting het erf van de familie Arkink te lopen. Hier volgen we rechtsaf het Brookerpad. Aangekomen op de Bolscherlanden gaan we rechts en na 150 mtr weer links het Brookerpad op. Deze loopt door het weiland en via het erf van de familie Bolscher, over de Bornsestraat en over het erf van de familie Lohuis. Aangekomen bij de Mors slaan we rechtsaf op het wandelpad en lopen we via de woonwijk weer terug naar de Maatkampsweg. Via het zandpad vervolgen we de weg naar het sportcomplex en hebben we de 5 km volbracht.
 

5 km Brookland Run

 
Praktijk Vermaas 10 km

De eerste 5 km van de 10 km is gelijk aan de 5 km wedstrijd. Waar de 5 km lopers afslaan richting sportcomplex slaan de 10 km lopers opnieuw rechtsaf het zandpad (Krikkenven) in. Aangekomen bij de Bornsestraat steken we over en volgen we het fietspad linksaf richting Borne. Na het viaduct slaan we linksaf de Joostingsdijk en lopen via de boerderij van Kemna naar het kappelletje op het Tusveld. Op de verharde weg gaan we linksaf en lopen tot en met het fietspad langs de Doorbraak om hier linksaf te slaan en onze weg te vervolgen. Het fietspad eindigt op de Maatkampsweg en hier slaan we linksaf. Na 200 mtr gaan we opnieuw linksaf, de Krikkenhaar in. Bij de hekjes slaan we rechtsaf en gaan we over de brug. Achter de brug gaan we links over het wandelpad langs de doorbraak. Dit pad loopt tot aan de brug op de Maatkamspweg. Hier gaan we weer linksaf richting het sportcomplex en beëindigen we de 10 km.
 

10 km Brookland Run

 
Hoffmann Group 15 km

De eerste 10 km is gelijk aan het 10 km parcours. Waar de 10 terug gaat over het de brug slaan de 15 km lopers de Maatkampsdwarsweg in richting het Nijreesbos. Bij het erf van Dreierink volgen we het wandelpad en lopen verder over de onverharde wegen van het Nijreesbos zoals op de kaart beschreven. Via het Tusveld (zandweg/bos) lopen we richting Horecagelegenheid ’t Maatveld om daar rechtsaf via de verharde weg het onverharde pad ‘t Maatveld in te slaan. Op dit pad gaan we later weer linksaf richting de Maatkampsweg. Via de Maatkampsweg lopen we weer richting de finish op het sportcomplex.
 

15 km Brookland Run